Kniara Vesti
      
     
PRETRAGA      
Vaša korpa : 0 komada
Izlog
NULTA KRVNA GRUPA – Slavko Nikić
Close

NULTA KRVNA GRUPA – Slavko Nikić

Nulta krvna grupa – Slavko Nikić
  Velika slika

Slavko Nikić
175 strana
ćirilica
14,5 x 21 cm
srpski
tvrde korice

Knjiga o trgovini ljudskim organima na Kosovu I Metohiji.

Nulta krvna grupa prvi put obelodanjuje kroz krajnje složenu, apsolutno neverovatnu, ali apsolutno istinitu ispovest o stravičnom, do sada nepoznatom zločinackom načinu poništavanja srpskih nevinih zatočenika, kidnapovanih od šiptarskih terorista.

Slavko Nikić svedoči i opisuje prvi put apsolutnu istinu o tome kako su šiptarski banditi otimali krv do poslednje kapi iz vena srpskih zarobljenika i prelivali je u vene ranjenika, najvećih zlikovaca – pripadnika tvz. UČK.

Ovaj roman se ne može čitati u dahu. Većina će izgubiti dah već posle prvih stranica.

Ova knjiga nije od onih koji se „ne ispuštaju iz ruku“ dok se ne pročita. Mnogima će ispasti iz ruke od uzbuđenja. Ova knjiga nije preporučljiva za one koji ne podnose istinu o vremenu u kome živimo.

Autor proziva poimenice, sve po imenu i datumu. Tačno i nemilosrdno, verujuci u Božiju pravdu ali traži i pravdu ovozemaljskih sudova.

Nulta krvna grupa, roman po istinitom događaju, sa stvarnim imenima ljudi mora da bude optužnica protiv Šiptara sa Kosova I Metohije, Albanaca iz Albanije, ali i protiv Srba koji nisu radili svoj posao dovoljno ažurno i koji su pomogli zlikovcima da prikriju zločin nad 1800 civila srpske nacionalnosti.


Cena: 10,00 EUR
14,90 EUR
 
Komada:


Knjižara Vesti
Knjižara Vesti - Online
Knjižara Vesti