Kniara Vesti
      
     
PRETRAGA      
Vaša korpa : 0 komada
Izlog
JAGODIĆI - KAŠTEL U RAVNICI
Close

JAGODIĆI - KAŠTEL U RAVNICI


  Velika slika

Đorđe Milosavljević
332 strana
ćirilica
13 x 20 cm
srpski


Roman o junacima popularne TV serije, od autora TV serija "Miris kiše na Balkanu", "Sva ta ravnica" i romana "Đavo i Mala gospođa".

U drugoj knjizi trilogije Jagodići, nastale kad i istoimena TV serija, i dalje se ređaju neobični događaji u starom dvorcu porodice grofa Milana Jagodića nadomak Bečkereka, godine 1929. Dok grof boravi u sanatorijumu i oporavlja se od posledica moždanog udara, njegovi sinovi Branko i Jovan pokušavaju da svoj narušeni ugled i poljuljano blagostanje dovedu u kakav-takav red. Boreći se sa avetima sopstvene i porodične prošlosti, prvi traži sreću u prijateljici iz detinjstva a drugi utehu u spiritistkinji koja gostuje u gradu. U žižu Kaštela u ravnici dospeva i treći, vanbračni grofov sin Lajko, poluciganin plave krvi, koji se zaljubljuje u bogatu novopridošlu sugrađanku u Bečkereku, Sofiju Korngold.

Dok se nad Evropom nadvija bauk boljševizma a revolucionarni vetrovi zahvataju i Kraljevinu Jugoslaviju, još jedno ubistvo na imanju kaštela ponovo uznemirava duhove krvavim potpisom zločinca na telu žrtve – u obliku slova „J“. Zahuktava se istraga koju vode okružni inspektor Vasić i bečki inspektor međunarodne policije Kunc...

 


Cena: 12,90 EUR
 
Komada:


Vezani proizvodi

SVA TA RAVNICA 1-4


SVA TA RAVNICA 5-8


SVA TA RAVNICA 9-12

Knjižara Vesti
Knjižara Vesti - Online
Knjižara Vesti