Kniara Vesti
      
     
PRETRAGA      
Vaša korpa : 0 komada
Knjige
SKANDAL
Close

SKANDAL


  Velika slika

Peni Vinćenci
616 strana
latinica
13 x 20 cm
srpski


Svetski bestseler broj jedan.
Šta da radite kad sve izgubite? Kako da se izborite kad je ugroženo sve što imate – vaš dom, prihodi, najmiliji? Knjiga
vrhunski bestseler, zadivljujuća i potresna priča koju ne možete ispustiti iz ruku i koju nikad nećete zaboraviti.  To je priča o poslednjim danima blistavih osamdesetih godina dvadesetog veka i razornom finansijskom skandalu koji je uticao na hiljade ljudi kad se uspeh pretvorio u propast.

Za Najdžela Kupera skandal je strašan. Ipak, on je siguran u jedno – svoju voljenu ženu Lusindu, tipičnu mladu ženu iz visoke klase, odanu svome suprugu, zadovoljnu svojom sudbinom. Ali Lusinda će učiniti nešto sasvim neočekivano – naći će ljubavnika.
Za Sajmona Bomonta skandal izgleda nepodnošljivo.Harizmatičan, moćan i bogat, iznenada se suočava sa potpuno sumornom budućnošću. Povrh svega njegova supruga Elizabet, superžena od karijere, i dalje ga voli – ali može li mu oprostiti bol koji joj je naneo?
Za Floru Filding skandal deluje nečuveno. Ekscentrična, lepa, izuzetno hrabra, s visine gleda na poraz. Ali ima probleme u svojoj porodici. Njen sin Ričard je, čini se, rešio da upropasti svoj brak, a njena snaha Debi žudi za slobodom.
Za Džoela Striklanda, novinara koji piše o finansijskim pitanjima, skandal je jednostavno izvrsna priča – priča koja će ga odvesti u predivnu ljubavnu vezu.
No, neko će za godinu dana umreti. Ko? I zašto?


Cena: 17,90 EUR
 
Komada:


Vezani proizvodi

PUTANJA ČULA


DAMA POD VELOM


PREOSTALE PRIČE


POŠTENE ILUZIJE

Knjižara Vesti
Knjižara Vesti - Online
Knjižara Vesti