Kniara Vesti
      
     
PRETRAGA      
Vaša korpa : 0 komada
Izlog
SLOBODAN MILOŠEVIĆ - NEKA DRUGA PRIČA
Close

SLOBODAN MILOŠEVIĆ - NEKA DRUGA PRIČA

SLOBODAN MILOŠEVIĆ - NEKA DRUGA PRIČA
  Velika slika

Goran Pajić
140 strana
ćirilica
13x20
srpski


Slobodan Milošević nije ni slutio šta mu se sprema 5. oktobra 2000, tvrdi u svojoj knjizi autor Goran Pajić, nekadašnji telohranitelj i član specijalnog tima MUP-a Srbije koji je 10 godina obezbeđivao predsednika tadašnje SR Jugoslavije i vođu SPS-a sve do njegovog hapšenja 31. marta 2001. 

Svedoci smo raznih priča i spekulacija o pojedinim detaljima iz života nekadašnjeg predsednika Republike Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića o tim burnim dešavanjima zabeležio je i obelodanio u svojoj knjizi autor Goran Pajić. 

"Skloni smo vrlo često, da osudimo nekoga za ono što čini, jer posmatramo događaje površno i ne udubljujemo se u verodostojnost određenih činjenica i detalja iz nečijeg života. Naravno, potrebno je mnogo toga objektivno sagledati, oslobođeni strasti i predrasuda. O Slobodanu Miloševiću će mnogi da pišu i prohujalo vreme će se razmotriti objektivnije nego što je to do sada učinjeno. Nadam se da će moja knjiga osvetliti bar jedan deo istine, vezano za ličnost nekadašnjeg predsednika koji je obeležio deo naše prošlosti." (autor)


Cena: 11,90 EUR
 
Komada:


Knjižara Vesti
Knjižara Vesti - Online
Knjižara Vesti