Kniara Vesti
      
     
PRETRAGA      
Vaša korpa : 0 komada
Izlog
KRIMINAL - Magazin na strani zakona
Close

KRIMINAL - Magazin na strani zakona

KRIMINAL - Magazin na strani zakona
  Velika slika

Kolekcionarski primerak Kriminala, svi brojevi u tvrdom povezu
280 strana
latinica
20.5x25.5
srpski
luksuzno izdanje u punom koloru

Čitaoce "Kriminala" očekuju, uzbudljive, istinite - neispričane priče, članci i izveštaji, fotografije i ilustracije o najvećim zločinima i mafiji u Srbiji i širom sveta. 

Knjiga „Kriminal“ razotkriva kriminalni milje, prošle i aktuelne zločinačke događaje u Srbiji, upoznaje javnost sa bizarnim detaljima o serijskim ubicama, donosi rekonstrukcije i nove detalje o tragedijama, trikovi kojima se služe policajci u hvatanju ubica i prestupnika, forenzičke tajne, svedočenja sudija i čuvenih novinara-hroničara... 
I još mnogo toga na 280 strana knjige Kriminal!
Za "Kriminal" udruženo pišu najveća novinarska imena i TV lica crne hronike, sudije, tužioci, advokati, policajci, forenzičari: Vanja Bulić – novinar i pisac,
Milan Galović – novinar Politike, Mile Novakovic - penzionisani pukovnik kriminalističke policije, Dejan Jelovac - urednik televizijske emisije o crnoj hronici "Rikošet", Mašan Lekić – autor i voditelj emisije "Dosije", Slobodan Rašić – sudija, Igora Spasov i njegove do sada neobjavljene fotografije, Vojkan Kaćurić – vrhunski stručnjak za naoružanje. 
Pročitajte u "Kriminalu":
- Ekskluzivna Priča o Srbima u ruskoj mafiji, najmoćnijoj svetskoj kriminalnoj      organizaciji.
- Ko je vođa Srba među Rusima, kako se pere novac u Srbiji, koje mesto u organizaciji zauzimaju  naši državljani
- Kako su vođe "zemunaca" Dušan Spasojević Šiptar i Mile Luković Kum radili    za policiju i kako su  nameštali hapšenja svojim suparnicima...
- Kako je moguće da je ubistvo Jelene Đorđević 1996. rasvetljeno neverovatnim  dokazom kao što je   otisak gume na listu kukuruza po čemu je snimljena i serija  "Ubice moga oca", a da nasilna smrt  pevačice Jelene Marjanović nije      razjašnjena  uprkos tehnološkom napretku.
- Kako je forenzika zakazala u Beogradu, u naselju Borča, gde je ubijena 33-
 godišnja pevačica  Jelena Marjanović? Jelena Marjanović je bila zvezda  "Granda"“, pa je verovatno otuda  njen nestanak, a ispostaviće se ubrzo da je reč  o ubistvu, privukao neviđenu pažnju medija.
- Ceo tekst o misterioznom ubistvu pevačice "Granda" 
- Žena plaćeni ubica – najtraženiji srpski begunac 
- Saznajte ko su vođe i članovi "škaljarskog" i "kavčanskog" klana iz Kotora,    kada je i zbog  čega je buknuo rat između dva klana, inače dojučerašnjih  prijatelja , kako se sukob preselio   na Beograd i Novi Sad… Škaljari i Kavački  klan trenutno vode najjači mafijaški rat u Srbiji.
- Otkrivamo i ko su plaćene ubice na spisku kriminalnih grupa iz Crne Gore,      kakvu obuku prolaze i kako su angažovani za likvidacije
- "Kriminal" donosi 24 godine čuvanu tajnu o ubistvu Kneleta 
- Ko su pripadnici Blekvotera, najveće privatne vojske na svetu? Kakve prljave    poslove obavljaju  za američku Vladu? Kako se obučavaju za ratovanja u ime  SAD?
I još mnogo toga čitajte u "Kriminalu". 
  

Cena: 10,00 EUR
13,90 EUR
 
Komada:


Knjižara Vesti
Knjižara Vesti - Online
Knjižara Vesti