Kniara Vesti
      
     
PRETRAGA      
Vaša korpa : 0 komada
Izlog
SREBRENICA: Laž i podvala srbskom narodu
Close

SREBRENICA: Laž i podvala srbskom narodu

Srebrenica: Laž i podvala srbskom narodu
  Velika slika

Ljiljana Bulatović - Medić
283 strana
ćirilica
13.5 x 20 cm
srpski


Najnovija knjiga Ljiljane Bulatović Medić "Srebrenica:laž i podvala srbskom narodu" predstavlja istinski dokument kojim se razotkriva zlotvorska laž, cinična i fašistoidna podvala Srbima da su izvršili nepostojeći "genocid" nad Muslimanima.

Ta zlokobna laž o srbskom "genocidu" u Srebrenici kovana je na zapadu između Klintona i Izetbegovića, kako bi se opravdali svi zločini i genocid nad Srbima od Jasenovca do danas, od strane zapadnih sila i njihovih satelita.

Ta besramna bruka zapadnih fašista, koji su obilato pomagali Muslimane i Hrvate da vrše bestijalne zločine i genocid nad Srbima, trenutno se zaustavlja.

NATO bombardovanje, gde godišnje kao rezultat tog genocida umre oko 40000 Srba, pravo je lice demokratskog Zapada. Ali, to za Zapad nije genocid!

Zato Ljiljana Bulatović Medić u ovoj knjizi o podvali koja se zove Srebrenica, nebrojnim dokazima brani obraz srbskog naroda! Suština ove knjige je dokazima oboriti laž o "genocidu" u Srebrenici, kako bi nam unuci saznali pravu istinu da su Srbi samo branili svoje živote.

Zločina je bilo među svim narodima na prostoru bivše Jugoslavije, ali je Alija Izetbegović zaboravio reči Jasera Arafata, koji mu je u jednom susretu rekao:"Ne ulazi u sukob sa svojom braćom Srbima. Slušaj svoju savest." Alija je poslušao Klintona i tako naneo najveću nesreću svom narodu.

Srpska Srebrenica je tragična žrtva Genocida nad istinom. Tragičnost se povećava u vremenu planetarne islamističke anticivilizacijske agresije, okupacije nad hrišćanstvom i uopšte civilizacijom. U vremenu kada se sa ljudskom nesrećom perfidno manipuliše i pojačava mržnja među ljudima različitih rasa, nacija i vera. Da bi trajali ratovi.

Ateizam nas je zaveo na stranputicu neznanja duhovne istorije srpskog pravoslavnog naroda. Da nije tako, Srbi bi se lakše snalazili u prepoznavanju uzroka i posledica svojih stradanja u svojoj vekovnoj istoriji.  

Ova knjiga je spomenik Republici Srpskoj, Radovanu Karadžiću, Ratku Mladiću, Momčilu Krajišniku, Stojanu Župljaninu i svim onim Srbima koji su odbranili svoj kućni prag u Republici Srpskoj. 


Cena: 13,90 EUR
 
Komada:


Knjižara Vesti
Knjižara Vesti - Online
Knjižara Vesti