Kniara Vesti
      
     
PRETRAGA      
Vaša korpa : 0 komada
Izlog
ZAŠTO ĆUTIŠ SRBIJO?!
Close

ZAŠTO ĆUTIŠ SRBIJO?!

ZAŠTO ĆUTIŠ SRBIJO?!
  Velika slika

Stevan Đurović, Jugoslav Petrušić
235 strana
ćirilica
16.5 x 23.5 cm
srpski


Stari antički filozofi su govorili kako "za sve, postoji pravo vreme, jer će tada i istina progovoriti, a onda je svima lakše, pobednicima i pobeđenima".

Stevan Đurović i Jugoslav Petrušić su među najobaveštenijim i najupućenijim Srbima današnjice, koji osim znanja, tajanstva i saznanja, sobom nose sugestivnu harizmu odvažnosti, oficirske časti, uticajne retorike i besedništva, tako da gledaoci, čitaoci i drugi konzumanti njihove "priče", ostaju duboko uvereni u verodostojnost materije o kojoj "Zašto ćutiš Srbijo" daje odgovore na mnoga pitanja o kojima smo tek nešto načuli. Otuda, ova knjiga ima svoju budućnost na srpskom govornom području, a i tamo gde se jezik srpski razume, to jest na svetu celom. (dr Rade Vučićević) 

Knjiga je nastala kao proizvod rada veće grupe ljudi, na čelu sa pukovnikom Stevanom Đurovićem i Jugoslavom Petrušićem. Ideja knjige je bila da se analizom javno dostupnih dokumenata pokaže da su mnogi podaci o događajima na Kosovu i Metohiji 1998-1999. godine, koji su javno publikovani i čak korišćeni u sudskim procesima, ustvari netačni i lažni. Mnogo je podataka prikriveno, iako su trebali biti publikovani. Nažalost, svi ovi podaci su korišćeni ili prikriveni na štetu naše otadžbine, Srbije.

Smatramo da je došlo vreme da se sruši zid ćutanja i da prava istina izađe na videlo. A ta istina treba da povrati ponos i ugled našoj otadžbini. (autori) 


Cena: 16,90 EUR
 
Komada:


Knjižara Vesti
Knjižara Vesti - Online
Knjižara Vesti