Kniara Vesti
      
     
PRETRAGA      
Vaša korpa : 0 komada
Knjige
Lanac ljubavi - Milan Nikolić Izano
Close

Lanac ljubavi - Milan Nikolić Izano

Lanac ljubavi - Milan Nikolić Izano
  Velika slika


1 disk(a)
ćirilica i latinica
knjiga u elektronskom izdanju na DVD formatu
Milan Nikolić Izano


Knjiga "Lanac ljubavi" u elektronskom izdanju na DVD formatu, urađena ćiriličnim i latiničnim pismom sa muzikom kompozitora Aleksandra Sanje Ilića i grupe "Balkanika".

Knjiga "Lanac ljubavi", čita se u dahu i sluša se sa duhom!

Dragi čitaoci,

pred vama je delo koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Očekujte da  vam se pokrenu sva vaša unutrašnja i spoljašnja osećanja, dopustite im da vas ponesu ili potpuno okupiraju. 

Ova priča se ne čita, ona se doživljava kroz likove njenih junaka. Oni će probuditi nešto uspavano u vama, dotaknuće vaše unutrašnje biće, a to mi je i bila namera sa ovim delom. Napisao sam duhovnu bajku, a da tada nisam mogao razumeti , odakle su to stizale reči koje sam zapisivao. Bilo mi je potrebno dosta vremena da bih shvatio, da mi one nisu došaptavane sa "strane", već  su stizale iz moje dubine. To moje skriveno Ja, spavalo je, ili mi se samo tako činilo, sve ove godine, skriveno i nedostupno mojoj svesti. 

Šta se to desilo, te ono zatraži da se pojavi, donoseći u moj život onu pravu svetlost, za kojom sam uvek tragao, ali na pogrešnim mestima?  Verujem da je to zasluga novog doba koje lagano, ali sigurno, ulazi u naše živote, donoseći promene na svim poljima životnog bivstva ovoga sveta. Radujte se tim promenama, ma koliko vam se činilo da je vaš život ugrožen i obeščašćen moralnom i ekonomskom krizom koja trenutno vlada. Znajte da je sve to potrebno da bi se čovečanstvo dovelo do novog stupnja svoga razvoja. To je doba u kojem će se duhovnost opet vratiti na mesto koje joj i pripada u životima ljudi. Svi mi, svojim ponašanjem i delom, moramo se potruditi da joj olakšamo dolazak. Ova knjiga i priča što nosi sa sobom, služi toj nameri. Preporučujem vam da je čitate u dahu, a kasnije joj se vraćajte, istražujte i spoznajte, njene i vaše unutrašnje tajne. 

Sa nadom u veru novog doba, doba ljubavi, i u spoj svih ljudi u jedan lanac, Lanac ljubavi. (Milan Nikolić Izano) 


Cena: 6,90 EUR
 
Komada:


Knjižara Vesti
Knjižara Vesti - Online
Knjižara Vesti