Kniara Vesti
      
     
PRETRAGA      
Vaša korpa : 0 komada
Izlog
In unseren Himmeln kreuzt der fremde Gott - Verheimlichte Fakten der Kriege in Ex - Jugoslawien (Kroatien, Bosnien und Kosovo)
Close

In unseren Himmeln kreuzt der fremde Gott - Verheimlichte Fakten der Kriege in Ex - Jugoslawien (Kroatien, Bosnien und Kosovo)

In unseren Himmeln kreuzt der fremde Gott - Verheimlichte Fakten der Kriege in Ex - Jugoslawien (Kroatien, Bosnien und Kosovo)
  Velika slika

Alexander Dorin
363 strana

17x24
samo na nemačkom jeziku


Našim nebom krstari tuđi Bog  

Prikrivene činjenice o ratovima u bivšoj Jugoslaviji (Hrvatska, Bosna i Kosovo)

(sa predgovorom nemačkog publiciste i izdavača Dr. Petera Priskila)

Impresivna, objektivna analiza (na nemačkom jeziku)  manipulativnog i lažnog izveštavanja velikih medijskih kuća (televizije, novina), baziranog na zapadnom i pro-američkom odnosu sa javnošću tokom rata na Kosovu u proleće 1999. godine. 

Propastom Sovjetskog saveza bila je zapečaćena sudbina Savezne republike Jugoslavije (i nakon nje mnogih drugih zemalja).Jedini "Zločin" Srba danas kao i ranije bio je u  nastojanju i insistiranju na očuvanju suvereniteta, koji su herojski, ali uzaludno još od vremena pod Turcima (za razliku od svojih katoličkih i muslimanskih komšija) pokušali da  odbrane.

Američki imperijalizam stavio je svoju gvozdenu polugu (razbijač) na versko a ne na etničko čišćenje, jer Južni Sloveni, oni su svi!!

Antagonizam u konfesionalno mešovitoj zemlji koji je za vreme Titove vladavine bio tolerisan, a nažalost koji je sa imperijalističkim pokušajem „Zavadi pa vladaj“ izazvao gradjanski rat a za ostatak su se pobrinuli bombarderi NATO flote. 

U ovoj knjizi otkriveni su i osvetljeni najveći slučajevi antisrpske propaganda zapadnih medija u vezi ratova u bivšoj Jugoslaviji. Dodatno se u knjizi objašnjava kako su Amerika i Nemačka pripremale i organizovale jugoslovenske ratove, godinama pre nego što je ispaljen prvi metak.

"Međutim, već je 1999. bilo jasno, da će od svih tih medijskih laži „Srebrenica“ da postane vrhunac antisrpske propagande. Od "Srebrenice" su napravili "najveći mit dvadesetog stoleća", kako je to ustanovio hrvatski političar jevrejskog porekla Emil Vlajki iz Bosne.

Profesor Edward S. Herman iz Amerike piše o "Srebrenici" kao najvećem slučaju propaganda za vreme ratova u bivšoj Jugoslaviji”. A nemački publicista i psihoanalitičar Dr. Peter Priskil čak kaže za Srebrenicu, da je ona "lažni Aušvic NATO-pakta". Svi su oni apsolutno u pravu. Tadašnja vlada Alije Izetbegovića i zapadni mediji su od „Srebrenice napravili novu vrstu holokausta. Kažu da je "Srebrenica" najveći u Evropi počinjen zločin posle Drugog svetskog rata. Zbog takvih tvrdnji jedan deo zapadne javnosti stvarno veruje, da su Srbi potomci Hitlerove ideologije. Hitler je hteo da istrebi jevrejski narod, a Srbi su – tako tvrdi veliki deo zapadnih medija – to isto hteli učiniti sa Muslimanima u Bosni i Albancima na Kosovu.

Niko nije klasifikovao nekoliko stotina hiljada srpskih, romskih i jevrejskih žrtava ustaškog terora za vreme Drugog srpskog rata kao žrtve genocida? A šta je sa Prvim svetskim ratom? Znamo da je pobijeno više od milion Srba. Kako to nisu bile žrtve genocida." (Alexander Dorin) 

Ova knjiga predstavlja APEL na ljudski razum, da svaki pojedinac za sebe  stvori svoju sliku i mišljenje o pojedinim dešavanjima u svetu  i da treba biti veoma oprezan u izboru datih (serviranih) informacija.


Cena: 22,50 EUR
 
Komada:


Knjižara Vesti
Knjižara Vesti - Online
Knjižara Vesti